• VAKMANSCHAP, SERVICE EN VLIJMSCHERPE PRIJZEN
    gespecialiseerd in het slijpen en repareren van al uw gereedschap!

Bedrijven

Ambachtelijk slijpwerk
Slijptechniek Kuitaart is gespecialiseerd in het slijpen van alle soorten gereedschappen. Met expertise en oog voor detail wordt uw gereedschap weer als nieuw. Met de kennis en ervaring van ruim 30 jaar, is Slijptechniek Kuitaart een begrip geworden. Eerst als ambachtelijk slijper, nu ook als gewaardeerd leverancier van gereedschappen voor productiebedrijven in de regio Zuid-West Nederland en Vlaams-België.

Van alle markten thuis

De volgende gereedschappen kunt u ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen;

* messen voor de voedingsindustrie (groente/frites)

* messen voor de horeca

* gereedschappen voor de groensector ( heggescharen/maaiers)

* scharen voor de kapsalons * veetondeuses * schaatsen


Hout

Houtzagen
Voor de houtbewerkings- en timmerindustrie, de interieurbouw, maar ook voor de bouwsector verzorgt Slijptechniek Kuitaart het slijpen van o.a.cirkelzagen, frezen, boren vlakbankbeitels en profielbeitels.

Gereedschappen
Ook met kettingzagen en schaafbeitels, al dan niet voorzien van hardmetaal kunt u bij ons terecht. Naast het slijpen van al deze gereedschappen, kunnen wij deze ook leveren. Daar wij niet merkgebonden zijn, bieden wij een breed assortiment aangereedschappen.

Metaal

Metaalcirkelzagen
Voor de metaalsector slijpen wij metaalcirkelzagen tot wel Ø 1000 mm. Tevens kan Slijptechniek Kuitaart uw beschadigde metaalcirkelzagen opnieuw vertanden. Dit gebeurt met behulp van een moderne plasmasnijder.

Kernboren en metaalfrezen
Ook de metaalboren (tot Ø 80 mm), kernboren en frezen voor de metaalindustrie worden door ons professioneel geslepen. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van nieuwe gereedschappen.